• Lélekhang

  2 200 Ft
  Hallgatom… És gyönyörű. Csak szóljon, szóljon, szóljon. Hallani szeretném, hallani akarom. Mindig. Mert gyönyörű. Ez a hang. Elvarázsol, körülölel, magába rejt. Csodálatos. De nem csak az. Nem csak gyönyörű, nem csak hang. Több annál. A Hang. Amit nem csak fülemmel hallok. Mert maga a végtelenség. Végtelen simogatás, békesség, nyugalom, erő, végtelen bizalom. A Te hangod. Lélekhang.
 • Szerintem szép vagy… Szerinted nem. Pedig ugyanazt látjuk. Csak nem ugyanúgy. Mert ha önmagadat nézed, csak a szemeddel látsz. Ha a Másikat, akkor a lelkeddel is. Ezért lehetsz örökre elégedetlen a tükörben látott képpel, és ezért tarthatom én ugyanezt a képet a világ legcsodálatosabb látványának. Téged.
 • Soul Stories

  2 800 Ft
  I wanted you… More than anything, more than anyone. I wanted to find you, discover you, love you. I wanted to be with you, live out my life with you. I wanted this. I wanted you. Then I wanted something else altogether. To forget. To not love. To lose you on the way, to not think of you. Never, never, never. I wanted to never know of you. But it was impossible. Not possible to forget, to not love, to lose you. Only one thing was possible. To find you. Again, and again, and again. To love you.
 • BEVEZETŐ ÁRON! "Majd szeretni foglak… Amint lehet. Ha majd megoldódnak a gondok. Ha megteremtettem a feltételeket. Ha megteremtetted a feltételeket. Ha rendeződnek a körülmények. Ha nem lesz közöttünk fal. Ha… De te ne akkor szeress. Ne akkor, ha… Hanem amikor érzed. Akkor és ott szeress, amikor és ahol érzed. Mert a feltételek, a körülmények mindig változnak. Akadályok jönnek-mennek, mindig lehetnek. Ha ezektől teszed függővé, sosem fogsz szeretni. Két ember kapcsolatában sosem az akadályok számítanak. Hanem a szeretet. Ami az akadályokat is lebonthatja. Ha megélik. Mert az akadályok csak részei az életnek, amik folyamatosan alakulnak, és akár már holnap eltűnhetnek. A szeretet viszont örök. Ne majd szeress...
  …hanem most."
 • Székesfehérvár hétköznapjai, fejlődése több mint száz év sajtójának tükrében, a szerző személyes élményeivel, gondolataival kiegészítve.
 • Lélekkönyv

  2 800 Ft
  Simogat... Kezét finoman arcodhoz érinti, és érzéssel, lágyan, puhán simogatja. Ami annyira jó neked. Amit úgy szeretsz. Ami elvarázsol. De ez nem csak neked jó. Hanem neki is. Boldogság, hogy megérinthet, hogy szerethet, hogy ujjaival beléd simogathatja minden érzését. Mindent, amit adni vágyik neked. Ebben a simogatásban bőrödön érzed bizalmát, hitét, jelenét és jövőjét, a szívét, a szerelmét, az életét. Ebben a simogatásban egyszerre érinti arcodat és lelkedet. Lelkével.
 • Angyaltoll

  2 900 Ft
  Surran a toll hegye a papíron… Ahogy aláírom a könyvet, ahogyan írom a jegyzeteket, ahogyan teszem a dolgom… élem az életem. De a toll hegyén is Te vagy. Minden betű, minden leírt szó Te vagy. Minden gondolat és érzés. Ami nem a toll hegyével surran, és nem a papíron. Valami mással… valami szebbel. Angyaltollal… a lelkemben.
 • A kötet tartalmazza a Mosolyhíd és a Mosolyszárnyak c. könyvek teljes anyagát, valamint a Mosolyvarázs és a Szívérintés egy-egy részét.
 • Lélekhang

  1 200 Ft
 • "Lelkembe jutsz… Mert amikor gondolok rád, nem „eszembe jutsz”. Hanem a lelkembe. Mert nem az eszem gondol rád, hanem a lelkem. Nem csak egy-egy pillanatra, hanem folyamatosan. Nem tudlak, hanem érezlek. Nem gondolat vagy, hanem érzés. Nem távolság, hanem közelség. Nem ott, hanem itt. A lelkemben."
 • Akció!
  Sorszámos, keménytáblás kötet, A/5-ös méretben. Ebben különlegességként szerepel egy rövid, saját kézzel írott idézet is a sorszám alatt. Ez a változat természetesen korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre.
 • Akció!
  Keménytáblás kötet, A/5-ös méretben.
 • Akció!

  Lélekalbum (puhakötésű)

  5 800 Ft 3 800 Ft
  Puhakötésű, sorszám nélküli könyv.
 • Bár a Mosolyhíd c. kötet önállóan már nem kapható (a Lélekajándék c. könyvben olvasható), sokak érdeklődése nyomán most korlátozott példányszámban újra elkészül. Mégpedig különleges külsővel, a 10. évforduló tiszteletére.
 • 12 + 1 lapos asztali naptár a szerző fotóival és idézeteivel.
 • Lélekvakcina

  2 900 Ft
  Vakcina… Csodaszer. Sokan ezt gondolják. Hogy mindent megold. Egy pillanat alatt. Minden rosszat elsöpör, és mindent jóvá, széppé tesz. Az egész világot. Sokan ebben hisznek. És valóban. Csak egy vakcina hiányzik. Amivel az egész emberiséget be kell oltani. De nem a testet. A lelket kell beoltani. Nem egyszer, nem kétszer. Naponta. Naponta többször. Mindig. Széppel, jóval, örömmel, boldogsággal. Igen, vakcina kell. Ami nem csak a lelket gyógyítja, de az egész embert. Amihez nem kell recept, amit korlátlanul "fogyaszthatsz". Ez kell. Mindenkinek. Lélekvakcina.
 • Mosolyfürdő

  3 500 Ft
  A kötet a korábban Kicsikincsem és Féltelek c. könyvek írásait tartalmazza.
 • Határtalanul

  4 900 Ft
  Óriáskerék… Izgalmas. Változatos. Más-más magasságból tekinthetsz le a környékre. Házakra, autókra, utakra, fákra, parkokra, emberekre… Mindenre. A legszebb kilátás persze a legmagasabb pontjáról élvezhető. De nem mindenkinek. Aki először ül rá, lehet, hogy megriad mélységtől, magasságtól. És már alig várja, hogy a kerék ismét földközelbe kerüljön. De én nem. Én fent akarok lenni. Mindig. Élvezni a magasságot. A végtelenséget. Fentről belátni a messzeségeket. A világot. A végtelent. Az egész életet. Veled.
 • Akció!
 • Akció!
  Karácsonyi kedvezmény!
 • Életbomba

  2 900 Ft
 • Tizenhat

  4 500 Ft
  A szerző a könyvéről:
  Egy rövid bejegyzésnek indult az egyik közösségi oldalra. Könyv lett belőle. Spontán. A legjobb dolgok így születnek. Remélem, ez is a legjobbak közé fog tartozni. Más, mint az eddigiek. Kiderül, ki van a könyvekben. Kiderül, hogy miként lehet vesztesből győztessé válni. Hogyan vált valóra szinte észrevétlenül egy álom. Aztán sok másról is írtam, de persze, nő és férfi kapcsolata sem marad ki belőle.
 • Egy különleges könyv megérdemli, hogy készüljenek belőle még különlegesebb példányok. Ennek jegyében maximum 40 kötet sorszámmal, és egy saját kezűleg gépelt betoldott lappal lesz kapható. Ez igazi érdekesség. Akik ebben a formában szeretnék majd rendelni, azok között is kisorsolunk egy szintén különleges nyereményt.  S hogy mi lesz a nyeremény? Nos, a nyeremény ezúttal az lesz, hogy akit kisorsolunk, nem olyan példányt fog kapni, mint a többiek, hanem egy még különlegesebbet. Azon felül, hogy övé lesz a 01-es sorszámú példány, ebben a kötetben a már jelzett egy gépelt oldal mellett lesz még két másik – szintén gépelt - lap is, amiken soha nem publikált, a nyolcvanas években írott rövid szösszeneteket olvashat majd a nyertes.
 • „Most fejeztem be. Azt hiszem, nem megy, hogy bármit is írjak... most nem vagyok képes rá. Nem hatásvadász szavak, egyszerűen, csak amit éreztél, tényszerűen azt írtad le... de a tőr pengéje túl hosszú, áttör minden pajzson, azt hiszem, ebből is kitűnik, hogy az élet írja a legszebbet, a legfájdalmasabbat, s ezt Te megalkottad. Tamás, most nem vagyok képes rá, hogy ennél többet írjak. Adj időt kérlek, túl szép, túl fájó... tudom, hogy Neked ennek a fájdalomnak a többszörösével kellett megküzdened, miközben e sorokat leírtad, de nem tudtam, nem sejtettem, hogy ennyire, és így érzel.” (Ilona)